Skip to main content

Oude kerkstraat 68

By 11 mei 2022mei 16th, 2022aanbod te huur

6412 XJ Heerlen

Status:
Verhuurd

725

Beschrijving woning

LET OP! DE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS OVERWELDIGEND. REAGEREN IS ALS GEVOLG HIERVAN VANAF 14.05.2022 NIET MEER MOGELIJK. OP DIT MOMENT VERWERKEN WIJ DE REACTIES WELKE TOT NU TOE ZIJN BINNEN GEKOMEN WAARNA WIJ EEN SELECTIE UITNODIGEN VOOR EEN PERSOONLIJKE BEZICHTIGING. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Te huur aangeboden per direct:

Gelegen in Heerlen, in de geliefde buurt Schandelen, ligt dit prachtige instapklare deels gestoffeerde 3-kamer appartement. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 85 m2, is gebouwd in 1998 en heeft een energielabel B. Het appartement is gelegen op loopafstand van het centrum van Heerlen en het treinstation. Daarbij is er een uitstekende verbinding naar de A79.

Indeling
De woning bestaat uit drie kamers waarvan 2 slaapkamers. Open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De vloer is afgewerkt met een houten vloer en laminaatvloer in de slaapkamers. Ligbad/douche en rolscreens in de woonkamer. Tevens beschikt het appartement over een ruim en zonnig balkon

Buitenruimte
Balkon.

Parkeervoorziening
Eigen parkeerplaats en voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden
– Geheel voorzien van dubbel glas:
– De woning is geheel gestoffeerd en voorzien van raambelkleding en verlichting;
– Zonnig balkon;
– Energielabel B;
– Eigen parkeerplaats;
– Zeer centrale en geliefde ligging.

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 725 excl. G/W/L.
Waarborgsom: € 725.
Huurperiode: >1jaar.
Huursubsidie is mogelijk.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/
Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “ oude kerkstraat 68”.
Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een gezamenlijke bezichtigingsronde in.
In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Wil je deze stukken al eerder digitaal aanleveren om jezelf beter te kunnen profileren?
Dat kan! Geef dit even aan bij de toelichting van het woningzoekende formulier. Wij sturen hiervoor vervolgens een apart e-mail bericht.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht