Skip to main content

BELEGGINGSPAND ZOEKEN

Bent u op zoek naar een beleggingspand? Via onderstaand formulier kunt u zich geheel gratis en vrijblijvend inschrijven.

De vraag naar beleggingspanden is groter dan ooit tevoren. Het geld op de bank levert niks op, de rente is én blijft laag en er zijn geen alternatieven. In ieder geval niet met een vergelijkbaar acceptabel risico. “FOMO” (Fear Of Missing Out) en “TINA” (There is no alternative) zijn bekende begrippen uit de beleggerswereld die, veelal terecht, van toepassing zijn.

Wij zitten dicht bij het vuur.

Het beheren en verhuren van verhuurd vastgoed is van oudsher onze core business. Hierdoor komen wij dagelijks in contact met (nieuwe) vastgoedbeleggers. Vaak zijn onze klanten op zoek naar uitbreiding van hun portefeuille of willen ze juist een deel verkopen.

De meeste leads en vastgoedtransacties vinden dan ook plaats vanuit en binnen ons eigen netwerk.

Daarnaast hebben wij vaak beleggingspanden in de stille verkoop. Deze worden, op wens van de eigenaar, niet volgens de reguliere (online) kanalen te koop aangeboden.

Wij verkopen verhuurd vastgoed in heel Zuid-Limburg. Niet alleen in de regio Parkstad (Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Hoensbroek) maar ook in de omringende plaatsen & gebieden zoals Beek, Geleen, Sittard, Vaals, Gulpen, Eys en het Heuvelland.

Hebt u hulp nodig bij de aankoop óf verkoop van een beleggingspand? wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie bekijk de pagina`s aankoopbegeleiding en verkoopbegeleiding.

woning kopen

Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van al ons aanbod!

INSCHRIJVEN VOOR BELEGGINGSPAND

  NAW gegevens

  Huidige adresgegevens


  Wat voor soort beleggingpand zoekt u?  HeerlenKerkradeLandgraafNuthBrunssumVoerendaalSimpelveldOnderbankenHoensbroekSchaesbergUbach over WormsNieuwenhagenEygelshovenSittardGeleenBeek


  Uitgebreide toelichting / motivatie

  Reageert u op een specifiek beleggingsobject? Vergeet dan niet dit invulveld te beginnen met het adres van de woning.

  De meest gestelde vragen

  Stof tot nadenken & actueel vastgoednieuws

  Waarom werken met Huurwoningen Parkstad?

  • Verhuur en beheer zijn onze core business
  • We leveren maatwerk
  • We kennen de regio, hier liggen onze roots
  • Eigen ervaring, we weten waar u het over heeft
  • Een groot lokaal netwerk
  • Actuele kennis IT en online marketing

  Het maximale rendement op uw beleggingspand, zonder omkijken naar huurders, calamiteiten en onderhoud.