OVER ONS

Een aantal jaren geleden kochten wij ons eerste appartement. ‘Een goede investering voor de oude dag en het geld op de bank levert sowieso niks op’.

Een advertentie op internet zorgde voor veel reacties. Het eerste jonge stel had ‘goede papieren’: prima loonstroken, een baby’tje op komst en een goed voorkomen.

Klaar is Kees!

De praktijk bleek anders.

Elke maand moesten we achter de huur aan. Na een bezoek ter plaatse voor een probleem met de afvoer van de douchebak wisten we niet wat ons overkwam. 4 grote honden, 2 katten, overal sigarettenlucht en de zolder werd gebruikt als grijze container.

Wij zijn jonge ondernemers geboren en getogen in Heerlen en omgeving. Ooit “op eigen houtje” begonnen met het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed.

Inmiddels door schade en schande wijs geworden.

Wij verhuren en beheren vastgoed in heel Zuid-Limburg. de regio Parkstad; Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Voerendaal en Simpelveld maar ook bijvoorbeeld in Geleen, Sittard, Beek, Bocholtz, Eys, Gulpen en Vaals.

De mate van succes van verhuurd vastgoed wordt grofweg bepaald door 3 dingen: de woning, de huurder en het beheer.

De woning
Bij de aankoop van een beleggingspand gelden hele andere criteria dan bij de aankoop van een woning voor eigen gebruik. Niet alleen de technische staat en de buurt moet goed zijn, de woning moet ook bij u passen. Wat is het doel van de belegging? Hoe zit u als persoon in elkaar? Kortom maatwerk.

Lees verder

De huurder
Misschien wel het meest onderschatte onderdeel van verhuurd vastgoed zeker in de huidige marktomstandigheden.

Waar normaal gesproken een huurder een woning zoekt, zoeken wij de juiste huurder bij de woning én bij u. Elk verhuurtraject is dan ook maatwerk met de gepaste aandacht en zorg.

Als basis voor een samenwerking ontwikkelden we 3 pakketten om potentiële betrouwbare huurders te vinden voor uw vastgoed.

Bekijk onze pakketten

Beheer en zorg uitbesteden
Het beheer moet goed zijn! Uw woning blijft in een goede staat en uw huurder is tevreden. Om onze eigen vastgoedportefeuille waardevast te houden, hebben we een netwerk van gedegen en betrouwbare vakmensen om ons heen.

Ook geen omkijken meer hebben naar het onderhouden en beheren van uw vastgoed?

Bekijk onze beheermogelijkheden
kantoor huurwoningenparkstad

We doen
voor klanten
wat we voor
onszelf ook doen.

Waarom werken met Huurwoningen Parkstad?

  • Verhuur en beheer zijn onze core business
  • We leveren maatwerk
  • We kennen de regio, hier liggen onze roots
  • Eigen ervaring, we weten waar u het over heeft
  • Een groot lokaal netwerk
  • Actuele kennis IT en online marketing

Het maximale rendement op uw beleggingspand, zonder omkijken naar huurders, calamiteiten en onderhoud.