Skip to main content

Ansemburgstraat 15a, 15b en Markt 113

By 3 oktober 2022december 30th, 2022aanbod te koop

6161 GN Geleen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Bent u op zoek naar een goede staat van onderhoud, risicospreiding en veel onderliggende waarde? En dat alles op een zeer geliefde locatie in hartje centrum Geleen? Dan is dit wat u zoekt!

Een beleggingsobject aan de markt van Geleen. Een goed onderhouden hoekpand met een courante winkelruimte (9m frontbreedte) op de begane grond en 2 recent volledig gerenoveerde woningen op de 1ste en 2de verdieping. Kenmerkend is de hoekligging met veel raampartijen waardoor er volop daglichttoetreding is samen met talloze etalagemogelijkheden. De technische staat van het object is zeer goed te noemen. Denk aan kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een dak revisie/isolatie, spouwmuurisolatie en 2 volledig van A tot Z gerenoveerde woningen op de 1ste en 2de verdieping.

De stad Geleen beschikt over een veelzijdig winkelhart, zo wisselen landelijk opererende ketens zich af met uitstekende lokale middenstand. Voorts staat de horeca bekend als uitstekend en divers. Het object is gelegen op een prima A-locatie in hartje centrum tegen over de ingang van de Hema en Van haren Schoenen. Verder zijn bekende winkelketens als Wibra, Zeeman, Blokker, Jan Linders, Bristol, Xenos, New Yorker, Bakkerij Bart, Van Haren en Bruna in de directe omgeving te vinden.

In de directe omgeving van het complex zijn meer dan voldoende (betaalde) parkeerplaatsen te vinden. Verder bevindt zich onder de Markt een ruime parkeergarage, de ‘Marktgarage’. In deze garage kunnen bezoekers van maandag tot en met vrijdag de eerste twee uur gratis parkeren.

Algemene gegevens
Bouwperiode: oorspronkelijk bouwjaar 1935. Gerenoveerd in 2021/2022.
Perceeloppervlakte: 130m2
Kadastrale aanduiding: Geleen A 8500
Bestemming: Centrum -1
Verhuurbaar vloeroppervlakte: +- 221m2 (81m2 winkel + 70m2 woning 1 + 70m2 woning 2)
Energielabels voor verbouwing / verduurzaming) G label (Ansemburgstraat 15 B) en E Label (Ansemburgstraat 15 A).
In 2022 is het dak geïsoleerd met PIR 102mm met zelfklevende onderlaag en toplaag van 4 ½ mm met rand afwerking, de spouw geïsoleerd (Supearl rd waarde 2,35) en zijn beide woningen volledig gerenoveerd (keuken, badkamer, elektra, intercom systeem, vloeren, verfwerk etc.).
Het object wordt verwarmd middels een airco (winkelruimte) en een (gehuurde) Bosch 30 HRC II CV installatie t.b.v. de 2 woningen. Voor wat betreft elektra bevinden zich overal tussenmeters.
Alle benodigde vergunning zijn voorhanden.
De brandveiligheid is door de gemeente getoetst en goedgevonden.
Als bijlage vindt u tevens de plattegronden incl. maatvoering etc. van de huidige situatie.

Indeling
Souterrain
Opslagruimte (ca. 50m2) voor de winkel (30m2) en beide woningen ( 2 x 10m2).

Begane grond
De nette winkelruimte (+/- 9 meter frontbreedte) beschikt over een plavuizen vloer, systeemplafond met inbouwverlichting en een bergkelder in het souterrain. Op de begane grond is een pantry en separaat toilet gerealiseerd welke indien gewenst met een wand van de winkelruimte gescheiden kunnen worden. De winkel wordt op dit moment gehuurd door een erkende chocolatier keten.
Begane grond Winkelruimte circa 81 m²
Souterrain Opslag circa 30 m²

Eerste verdieping
Vanuit de separate entree / opgang vanaf de begane grond is de geheel gerenoveerde woning (ca. 70m2) te bereiken.
Bij binnenkomst in de woningen bevind zich aan de rechterzijde een keuken (ca. 8 m2) voorzien van wit keukenblok met inductie kookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting.
Naast de keuken vindt men een badkamer (ca. 4m2) voorzien van douche, wastafelmeubel en zwevend toilet.
Aan het einde van de hal bevinden zich twee slaapkamers (ca. 10 m2 & 8m2) en de woonkamer met zicht op de markt (ca. 22 m2).
Verder beschik het appartement over een berging (ca. 10 m2) in de kelder van het pand.
Er is eventueel een mogelijkheid tot het creëren van een gezamenlijke buitenruimte op het (nieuwe) dak.

Tweede verdieping
Vanuit de separate entree / opgang vanaf de begane grond is de geheel gerenoveerde woning (ca. 70m2) te bereiken.
Bij binnenkomst in de woningen bevind zich aan de rechterzijde een keuken (ca. 8 m2) voorzien van wit keukenblok met inductie kookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting.
Naast de keuken vindt men een badkamer (ca. 4m2) voorzien van douche, wastafelmeubel en zwevend toilet.
Aan het einde van de hal bevinden zich twee slaapkamers (ca. 10 m2 & 8m2) en de woonkamer met zicht op de markt (ca. 22 m2).
Verder beschik het appartement over een berging (ca. 10 m2) in de kelder van het pand.
Er is eventueel een mogelijkheid tot het creëren van een gezamenlijke buitenruimte op het (nieuwe) dak.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst: €34.620 per jaar.
Woning 1 (Ansemburgstraat 15 A) is verhuurd op basis van een huurovereenkomst voor bepaalde tijd (tot 09.08.2024) voor € 810 excl. voorschot GWL (€225).
Woning 2 (Ansemburgstraat 15 B) is verhuurd op basis van een huurovereenkomst voor bepaalde tijd (tot 14.09.2024) voor € 825 excl. voorschot GWL (€200).
De winkelruimte is verhuurd op basis van een met omzetbelasting belaste 5 + 5 jaar huurovereenkomst met een ingroei huur:
Huurprijs jaar 1: € 850 per maand, te vermeerderen met BTW.
Huurprijs jaar 2: € 1000 per maand, te vermeerderen met BTW.
Huurprijs jaar 3 en verder: € 1250 per maand, te vermeerderen met BTW en service kosten.
Prijs € 475.000

Interesse?
Indien interesse vragen wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen waarna wij u vanaf maandag 19 december aanvullende stukken zullen toesturen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht