Skip to main content

bilderdijkstraat 37

By 4 april 2022mei 23rd, 2022aanbod te koop

6416 VM Heerlen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Beleggingsobject in verhuurde staat gelegen aan de Bilderdijkstraat 37 6416 VM Heerlen.
Een tussengelegen eengezinswoning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4), tuin met stenen berging en achteringang.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst: €10.800 per jaar.
Huur CV (Nefit Proline NXT 2019, Volta € 34 per maand.
Bepaalde tijd overeenkomst tot 31.10.2023.

Indeling object
Souterrain
Provisiekelder.

Begane grond
Via voortuin (ca. 55m2) te bereiken entree. Hal met meterkast, doorgang naar keuken, trapopgang naar 1e verdieping en toiletruimte. Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje.
Keuken van ca. 15m² met functionele keukenblok. Vanuit keuken is de woonkamer bereikbaar.
Woonkamer van ca. 23 m² voorzien van een plavuizen vloer en middels een schuifpui toegang tot de tuin.

Buitenruimte
Achtertuin op het noordoosten gelegen met stenen tuinberging van ca. 9m2 en achteringang.

1ste verdieping
Overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers van ca. 7m², 8m² en 17m² en badkamer. Nette badkamer met dubbele wasbak, tweede toilet en inloopdouche.

2de verdieping
Via overloop toegang tot de zolderverdieping. Ruime bergzolder via vaste trap te bereiken. Mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

Conditie
Het object verkeert in een nette staat van onderhoudt.

Interesse?
De vraagprijs mag worden gezien als een bieden vanaf prijs. Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht