Skip to main content

Bleijerheidestraat 94A,B en C

By 3 juli 2022juli 6th, 2022aanbod te koop

6462 AM Kerkrade

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Beleggingsobject met drie- tevens kadastraal gesplitste – appartementsrechten met ieder een eigen huisnummer gelegen aan de Bleijerheidestraat 94a,b en c te Kerkrade. In de directe omgeving liggen uitgebreide winkel- en overige buurtvoorzieningen. Diverse uitvalswegen en het centrum van Kerkrade liggen op steenworp afstand.

Algemene gegevens
Entree met toegang tot het trappenhuis, gezamenlijke meterkast en container/fietsen stalling.

Bleijerheidestraat 94a (+- 80m2)
Appartement op de eerste verdieping te bereiken middels het gezamenlijke trappenhuis bestaande uit;
hal/entree, woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, badkamer (met toilet, douche en bad) en CV ruimte.
Kadastraal Gemeente Kerkrade, sectie F, nummer 4878 index A3.

Bleijerheidestraat 94b (+- 45 m2)
Appartement op de tweede verdieping te bereiken middels het gezamenlijke trappenhuis bestaande uit;
woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer (met toilet en bad).
Kadastraal Gemeente Kerkrade, sectie F, nummer 4878 index A4.

Bleijerheidestraat 94c (+- 35m2)
Appartement op de tweede verdieping te bereiken middels het gezamenlijke trappenhuis bestaande uit;
woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer (met toilet en douche).
Kadastraal Gemeente Kerkrade, sectie F, nummer 4878 index A5.

Bijzonderheden
– Het object is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– 3 x energielabel E
– CV eigendom, bouwjaar 2021
– Het object beschikt over één aansluiting voor G/W/L.
– Voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Financiële gegevens
Het object is sinds 2018 verhuurd voor onbepaalde tijd aan één partij op basis van kale huur, huurder heeft zelf GWL en internet abonnementen. Netto jaarhuur 18.000 euro. De prijs mag worden gezien als een bieden vanaf prijs.

Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht