Skip to main content

Bokstraat 41

By 21 mei 2022augustus 22nd, 2022aanbod te koop

6413 AR Heerlen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Beleggingsobject in Heerlen met kamerverhuur welke voldoet aan alle wettelijke eisen.

Het object is gesitueerd aan de Bokstraat in Heerlen op slechts steenworp afstand van het centrum van Heerlen. Buiten de goede bereikbaarheid per auto is het object ook zeer uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushaltes bevinden zich in de directe nabijheid van het object evenals het NS station.

Indeling

Souterrain
opslagruimte groot +- 70m2.

Begane grond
Entree voor verdieping 1,2 en 3.
Entree voor de begane grond:
gemeenschappelijke ruimte, woonkamer, badkamer (+-80m2)

1ste verdieping
gang (3,4m x 2,8m)
Slaapkamer 1 (3,2m x 5m)
Woonkamer 2 (4,8m x 3,3m)
Keuken (3,35m x 4m)
Slaapkamer 2 (6,1m x 3,5m)
Toilet (1,5m x 1,5m)

2de verdieping
gang (2,2m x 4,5m)
Badkamer met bad en toilet (3,5m x 3,3m)
Slaapkamer 3 (3,2m x 3,7)
Slaapkamer 4 (3,2m x 3,7)
Slaapkamer 5 (3,2m x 3,7)

3de verdieping
Slaapkamer 6, douche, toilet, woonkamer en keuken (+- 50m2)

totaal oppervlakte +- 350m2.

Verdere bijzonderheden
– Er is één (hoofd)aansluiting voor GWL;
– Het object wordt verwarmd middels een traditionele gas CV installatie met radiatoren;
– Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Brandblusvoorzieningen, rookmelders en voldoende nooduitgang(en) zijn aanwezig;
– Gebruikersmelding en vergunningstekening op aanvraag beschikbaar;
– Dakterras en grote achtertuin (75m2) voor algemeen gebruik.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst: €18.414.
Het object wordt op dit moment verhuurd aan één partij middels een onbepaalde tijd huurovereenkomst op basis van kale huur.
De prijs mag worden gezien als een “bieden vanaf” prijs.

Conditie
Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. Zie foto`s.

Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht