Skip to main content

Bosstraat 2, 2a, 2b en Bleijerheidestraat 16

By 8 januari 2023maart 6th, 2023aanbod te koop

6462 AT Kerkrade

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Een beleggingsobject met 4 zelfstandige wooneenheden (met eigen huisnummers) en een garagebox in Kerkrade.

Bleijerheidestraat 16, Bosstraat 2, 2a en 2b te Kerkrade.

Totale netto huuropbrengst: €29.400 per jaar.
Vaste koopprijs € 280.000.
Factor 9.
Object behoeft aandacht.

Alle gebruikelijke wijkvoorzieningen zijn beschikbaar. Via de omliggende toevoerwegen is het object redelijk tot goed te bereiken, in het bijzonder via de provinciale wegen, zowel vanuit de richting Heerlen als Maastricht. Het object is gelegen binnen 15 autominuten van de A76/N281.

Algemene gegevens
Bouwperiode: oorspronkelijk bouwjaar 1930.
Perceeloppervlakte: 208m2
Kadastrale aanduiding: Kerkrade E 2780
Bestemming: wonen
Het object beschikt over één aansluiting v.w.b. GWL. Verhuur gebeurd op basis van kale huur + voorschot met na verrekening.
Overal kunststofkozijnen met dubbele beglazing.
CV is eigendom.
Energielabels D,E,E en F.

Indeling
Bosstraat 2
De begane grond woning te bereiken middels de centrale voordeur (links);
Gang (1,7m x1,5m)
Toilet (1m x 1,5m)
Woonkamer (4,8m x 4,5m)
Keuken/eetkamer/multifunctionele ruimte (3,3m x 3,6m)
Slaapkamer (3,6m x 4m)
Slaapkamer 2 / voormalige buitenruimte (4,3m x 3,8m)
Kelder (+- 100m2)

Deze woning staat op dit moment leeg en behoeft aandacht. Schilderwerk, plafond etc. zie foto`s. Reële huurprijs na verbouwing +- € 750 kale huur.

is afgekoppeld i.v.m. (oude) dak lekkage, hier is de gemeente toen bij geweest aangezien de eigenaar niet bereikbaar was. Na NEN rapport elektricien kan toestemming aan de gemeente worden gevraagd om nummer 2 weer vrij te geven.

Bleijerheidestraat 16
De begane grond woning met een eigen voordeur (rechts), het gedeelte met de zwarte tegeltjes;
Woonkamer/keuken (6m x 6m)
Badkamer (2m x 3m)
Slaapkamer (3m x 4m)

Deze woning is op dit moment verhuurd. Huur loopt via bewindvoering. € 520 + €110 voorschot GWL. Probleem huurder. Geen betalingsproblemen.

Bosstraat 2a
Gang (1,3m x 2m)
Wasruimte (1m x 1m)
Badkamer (2m x 3m)
Woonkamer/keuken (7,8m x 3,8m)
Woonkamer 2 / Slaapkamer (4,7m x 3,1m)
Slaapkamer 2 (2,3m x 2,4m)

Op dit moment verhuurd middels een bepaalde tijd huurovereenkomst. € 550 + €160 voorschot GWL. Huur loopt via bewind, geen betalingsprobleem. Huurovereenkomst is indien gewenst binnenkort opzegbaar.

Bosstraat 2b

Gang (3,2m x 2,9m)
Woonkamer/keuken (7,1m x 3,3m)
Wasruimte (1m x 1m)
Badkamer (1,3m x 1,6m)
Slaapkamer (3,4m x 2,8m)

Op dit moment verhuurd middels een onbepaalde tijd huurovereenkomst. € 530 + €150 voorschot GWL.

Garagebox
Verhuurd €100 p.m.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst: €29.400 per jaar.
Koopprijs € 300.000.

Interesse?
Indien interesse vragen wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen waarna wij u aanvullende stukken zullen toesturen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht