Skip to main content

Burettestraat 9

By 3 maart 2023maart 30th, 2023aanbod te huur

6415 SM Heerlen

Status:
Verhuurd

850

Beschrijving woning

LET OP! DE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS OVERWELDIGEND. REAGEREN IS ALS GEVOLG HIERVAN VANAF 23.03.2023 NIET MEER MOGELIJK. OP DIT MOMENT VERWERKEN WIJ DE REACTIES WELKE TOT NU TOE ZIJN BINNEN GEKOMEN WAARNA WIJ EEN SELECTIE UITNODIGEN VOOR EEN PERSOONLIJKE BEZICHTIGING. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per 1.4.2023:

In de Heerlense wijk Meezenbroek ligt deze ideale starterswoning pal tegenover het vijverpark. Een mooi zicht op de vijver en groen en voldoende vrij parkeerplaatsen voor de deur. De woning wordt gekenmerkt door een woonkamer met aansluitend een moderne keuken en moderne badkamer. Verder nog o.a. een onderhoudsarme achtertuin met buitenberging, terras en achteringang, 3 slaapkamers en voldoende bergruimte (zolder via vlizotrap) en provisiekelder.

Kelder
Provisiekelder 3.10/1.80

Begane grond
Entree/hal met trap en meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars). L-vormige woonkamer – ca. 24 m² – met een laminaatvloer. Apart gelegen keuken 3.18/2.62 met een moderne opstelling (2012) voorzien van inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Moderne badkamer 1.90/1.40 met een inloopdouche en een wastafel in een wandmeubel. Tussenhal met tuincontact, de witgoedaansluitingen en het HR cv combi toestel. Toiletruimte.

Eerste verdieping
Overloop. met toegang tot 3 slaapkamers, respectievelijk groot; 3.62/3.05; 3.17/2.47 en 2.10/2.04.

Zolder
Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Buitenruimte
Achtertuin, gesitueerd op het westen, met een terras, enkele aanplant, een gemetselde buitenberging en een achteringang.

Parkeervoorziening
Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden
– houten kozijnen met overwegend HR++ beglazing (2016);
– moderne badkamer (2015) en keuken (2012);
– achtertuin gesitueerd op het westen;
– energielabel C;
– vrije parkeerplaatsen aan de voorzijde en tevens een mooi zicht op het vijverpark, nabij enkel winkels, scholen en sportverenigingen.

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 850 excl. G/W/L.
Waarborgsom: € 1900.
Huurperiode: >1jaar.
Huursubsidie is niet mogelijk.
Huisdieren enkel in overleg.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/
Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Burettestraat 9”.
Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een gezamenlijke bezichtigingsronde in. In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht

IK WIL REAGEREN OP DEZE WONING

    NAW gegevens

    Huidige adresgegevens


    Aanvullende gegevens

    Uitgebreide toelichting / motivatie