Skip to main content

Daalhemerweg 17

By 2 oktober 2022december 20th, 2022aanbod te koop

6301 BJ Valkenburg a/d Geul

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Een geheel te renoveren woonhuis in het gezellige en zeer geliefde centrum van Valkenburg a/d Geul, aan de voet van de Cauberg en in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het object ligt op steenworp afstand van zowel het gezellige Grendelplein en de stille natuur van de Daalhemerweg en de Kasteelruïne. Het NS-treinstation en de autosnelweg A79 naar Maastricht en Heerlen-Aken zijn eveneens goed bereikbaar. In de directe nabijheid zijn ook diverse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, winkels, bibliotheek, sportcomplex en een basisschool. Tevens gelegen op loopafstand van onder andere het ‘Geulpark’ met haar visvijver, speeltuin, de Kasteelruïne en de kastelen Schaloen, Genhoes en Oost.

Het object is casco; volledig gestript, asbest vrij en bouw klaar.

De bouwtekening met de daarbij behorende omgevingsvergunning – waarbij het is toegestaan om de dakconstructie te verhogen gelijk aan het buurpand – zijn aanwezig.

De meterkast is reeds vernieuwd en voorzien van gasmeter, watermeter, aardlekschakelaar, slimme meter en 4 groepen.

De nieuwe kozijnen zijn reeds aanwezig en worden separaat ter overname aangeboden:

1x Voordeur beveiligd met 3 puntsluiting en anti inbraak

3x draai kiep raam kozijn met ventilatie

1x kunststof deur

1x groot raam kozijn, 2 vleugels en verhuis functie met ventilatie

1 x dakkapel kozijn, 2 vleugels draai kiep

Energielabel G

De prijs mag worden gezien als een “bieden vanaf” prijs.

Hoe nu verder?

Bij interesse willen wij u vriendelijk verzoeken om ons even een kort bericht per e-mail te sturen. U ontvangt vervolgens aanvullende stukken zoals o.a. diverse foto`s van de huidige situatie, de verleende omgevingsvergunning, de tekeningen van de bestaande en nieuwe situatie en de kadastrale kaart.

Oplevering

Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht