Skip to main content

Dalstraat 5A

By 10 maart 2023april 21st, 2023aanbod te huur

6367 JR Ubachsberg

Status:
Verhuurd

800

Beschrijving woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per direct:

In het rustige en mooie kerkdorp Ubachsberg bieden wij deze huurwoning aan, gesitueerd in karakteristiek pand aan de Dalstraat in Ubachsberg. De woning is ruim opgezet, beschikt over authentieke elementen en heeft de beschikking over een eigen buitenruimte, parkeerplaats en tuin aan de overkant van de woning.

Het Heuvelland, het Zuyderland Medisch Centrum en uitstekende verbindingen naar Maastricht, Heerlen en Aken liggen op steenworp afstand.

Begane grond
Entree 1 (de linker deur): gezamenlijke hal/entree met trapopgang en meterkast welke toegang verschaft tot de woning.
Entree 2(de rechter deur): eigen berging/gang voor containers, fietsen etc.

In het souterrain – tevens te bereiken via entree 1 – is een verhuurde praktijkruime aanwezig welke 2 dagen per week wordt gebruikt.

Op de begane grond bevindt zich de tuinkamer / bijkeuken (ca 45 m2) welke is voorzien van grindvloeren en beschikt over veel licht inval en contact met de eigen patio tuin (ca 23 m2). Via deze binnenplaats en vanaf de straat (Entree 2), is de berging bereikbaar voor containers, fietsen etc.

1ste verdieping
Garderobe/opbergruimte (ca. 12 m2)
Woonruimte (ca. 25 m2), wederom voorzien van grindvloeren en met veel licht inval en een mooi uitzicht. De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat, afzuigkap en extra bergruimte. Middels authentieke schuifdeuren voorzien van glas in lood is de slaapkamer te bereiken met ensuite badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel (ca. 20 m2).

2de verdieping
Zonder (ca. 30m2)

Buitenruimte
De woning is voorzien van een binnenplaats en een tuin aan de straatzijde. Tevens beschikt de woning over een privé parkeerplaats.

Parkeervoorziening
De woning beschikt over een privé parkeerplaats aan de overzijde en voldoende gratis parkeerplekken in de straat.

Bijzonderheden
– Energielabel C.
– Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en vloerverwarming.
– Een prachtige sfeervolle woning voorzien van authentieke elementen in een prachtig pand en op een rustige en toch centrale locatie.

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 800 excl. G/W/L.
Voorschot GWL: €250 (tussenmeters aanwezig)
Servicekosten: € 40 (internet)
Waarborgsom: € 1600.
Huurperiode: >1jaar.
Huisdieren enkel in overleg.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/
Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Dalstraat 5A”.
Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een gezamenlijke bezichtigingsronde in. In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht

IK WIL REAGEREN OP DEZE WONING

    NAW gegevens

    Huidige adresgegevens


    Aanvullende gegevens

    Uitgebreide toelichting / motivatie