Skip to main content

De Kommert 26

By 21 juli 2021mei 2nd, 2022aanbod te koop

6419 GD Heerlen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Bent u opzoek naar een fantastisch rendement, risicospreiding en een prima staat van onderhoud en dat alles ook nog eens op een van de meest geliefde locaties in Heerlen?

Te koop aangeboden per direct:
Beleggingsobject in de geliefde wijk Welten. Op loopafstand van het centrum van Heerlen, Hogeschool Zuyd, Arcus, de open universiteit en de Zuyd Zorgacademie.

Het object beschikt over 3 zelfstandige woonruimtes en 3 kamers. Deze gebruiksactiviteit is uiteraard goedgekeurd samen met een acceptatie van de brandveiligheid.

Indeling object
Bij de foto presentatie vindt u duidelijke indelingstekeningen van het object.

begane grond
grote oprit voor 3 auto`s, fietsberging / container stalling, gang, meterkast en 2 wooneenheden. Studio 1 is te bereiken middels de gang via de hoofdingang en is voorzien van een eigen keuken, badkamer en toilet.
Studio 2 is te bereiken middels een eigen ingang aan de achterkant van het object en is voorzien van een eigen keuken, badkamer en toilet.

1ste verdieping
Washok met gezamenlijke wasmachine, droger en stofzuiger.
Studio 3 met eigen keuken, badkamer en toilet (sanibroyeur)
Kamer 1 voorkant met eigen keuken.

2de verdieping
Kamer 2 en 3 ieder met een eigen keuken.
Gezamenlijke badkamer met bad meubel, douche en toilet in gebruik door kamer 1,2 en 3.
CV Ruimte.

Conditie
Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. In de afgelopen jaren zijn veel zaken vernieuwd waaronder keuken(s), badkamer(s), (deel) elektra, Wifi,(kruipruimte) isolatie etc.

Financiële gegevens
Studio 1 begane grond voorkant (25m2) € 400,00
Studio 2 begane grond achterkant (22m2) € 500,00
Studio 3 1e verdieping achterkant (26m2) € 430,00
kamer 1 1e verdieping voorkant (16m2) € 300,00
Kamer 2 2de verdieping voorkant (13m2) € 320,00
Kamer 3 2de verdieping achterkant (13m2) € 320,00
5 van de 6 eenheden zijn op dit moment verhuurd.
Totale bruto huuropbrengst €27.240 per jaar.
Energie €3.600 per jaar.
Gem. belastingen €1.428 per jaar.
Water €384 per jaar.
Internet + HD TV €1.068 per jaar.
Totale netto huuropbrengst €20.760 per jaar.
Bovenstaande actuele huurprijzen zijn aan de lage kant, bij een huurderwissel zou studio 1 naar € 500 kunnen, studio 2 (met grote eigen tuin) naar € 550 en de kamers naar € 320.
Totale potentiële netto huuropbrengst €24.600 per jaar.
De vraagprijs mag gezien worden als een bieden vanaf prijs.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht