Skip to main content

Hendrik van Veldekestraat 93

By 16 juni 2022juli 29th, 2022aanbod te huur

6416 TM Heerlen

Status:
Verhuurd

835

Beschrijving woning

LET OP! DE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS OVERWELDIGEND. REAGEREN IS ALS GEVOLG HIERVAN VANAF 13.07.2022 NIET MEER MOGELIJK. OP DIT MOMENT VERWERKEN WIJ DE REACTIES WELKE TOT NU TOE ZIJN BINNEN GEKOMEN WAARNA WIJ EEN SELECTIE UITNODIGEN VOOR EEN PERSOONLIJKE BEZICHTIGING. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per 01.08.2022:

Instapklare geheel gemoderniseerde tussenwoning met 3 slaapkamers, moderne keuken, kelder en tuin gelegen te Heerlen, Molenberg. In de directe omgeving liggen uitgebreide winkel- en overige buurtvoorzieningen. Diverse uitvalswegen en het centrum van Heerlen liggen op steenworp afstand.

Souterrain
Provisiekelder

Begane grond
Hal / entree met meterkast, en trap naar de 1e verdieping met toegang naar de provisiekelder.
Ruime woonkamer voorzien van een aanbouw met een moderne open keuken met inbouwapparatuur en badkamer allen uit 2019.
De betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, design radiator, wastafel en een zwevend toilet.
Via de schuifpui in de keuken is de onderhoudsvriendelijke betegelde tuin op het Zuiden gelegen met stenen buiten berging te bereiken.

1ste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers.

2de verdieping
Bereikbaar met een vaste trap, onbewerkte zolderruimte met dakkapel aan de achterzijde waar een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. Tevens is hier de CV installatie gesitueerd.

Buitenruimte
Onderhoudsvriendelijke tuin op het Zuiden met een stenen buitenberging.

Parkeervoorziening
Voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 800 excl. G/W/L.
Service kosten: € 35.
Waarborgsom: € 1500.
Huurperiode: >1jaar.
Huursubsidie is niet mogelijk.
Energielabel D.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/
Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Hendrik van Veldekestraat 93”.
Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie in de 2de/3de week van juli een bezichtigingsronde in.
In de hierbij behorende uitnodigingen – welke begin juli verstuurd zullen worden – vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Wil je deze stukken al eerder digitaal aanleveren om jezelf beter te kunnen profileren?
Dat kan! Geef dit even aan bij de toelichting van het woningzoekende formulier. Wij sturen hiervoor vervolgens een apart e-mail bericht.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht