Skip to main content

Hoofdstraat 364, 364 A t/m E, 366 en 366A

By 27 februari 2022mei 23rd, 2022aanbod te koop

6432 GN Hoensbroek

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Bent u opzoek naar een fantastisch rendement, risicospreiding en een prima staat van onderhoud?

Te koop aangeboden per direct:

Beleggingsobject in het centrum van Hoensbroek met 8 zelfstandige wooneenheden.
Alle wooneenheden zijn zogenaamde studioappartementen van +- 35m2 groot en beschikken ieder over een eigen huisnummer, woonkamer/slaapkamer met open keuken en een eigen badkamer en toilet.

Alle eenheden zijn op dit moment verhuurd.

Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Financiële gegevens
Totale bruto huuropbrengst: €54.780 per jaar.
Totale netto huuropbrengst: €39.940 per jaar.
(minus o.a. G/W/L , onroerend zaak belasting, rioolrecht en het 24h all-in contract t.b.v. de CV installatie)

Indeling object
begane grond: fietsberging, cv-ruimte, was ruimte en 3 wooneenheden (366,366A en 364). Vanuit wooneenheid 366 is tevens de kelder te bereiken.
1e verdieping: 3 wooneenheden (364A, 364B en 364C).
2e verdieping: 2 wooneenheden (364D en 364E).
De wooneenheden 366 en 366a beschikken over een eigen ingang vanaf de straat. De wooneenheden 364 t/m 364 E zijn te bereiken middels het gezamenlijke trappenhuis.
Het complex beschikt daarnaast over een gezamenlijke beklinkerde buitenruimte alwaar ook de containers zich bevinden.

Conditie
Het object verkeert in een keurige staat van onderhoud. In de afgelopen 3 jaar zijn onder ander onderstaande zaken vernieuwd.
– Nieuwe centrale meterkast;
– Nieuwe cv-ketel;
– Schilderwerk gevel & kozijnen;
– inspectie en revisie platte daken;
– 364 B, 364 C en 364 E zijn volledig gerenoveerd (vloer, keuken en badkamer).

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht