Skip to main content

Italiëlaan 67

By 22 november 2023december 5th, 2023aanbod te koop

6414 TL Heerlen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

OPEN DAG ZATERDAG 9 DECEMBER TUSSEN 12.30 EN 13.30 UUR. 

Te koop aangeboden per direct:

In de wijk “Vrieheide” ligt deze zeer ruime tussenwoning (130m2 woonoppervlakte) met twee balkons en ruime achtertuin.
De woning beschikt over een ruime woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, vier slaapkamers, badkamer en achtertuin. Op loopafstand van winkels, scholen, voorzieningen en wandelgebied de Brunssummerheide en in de nabijheid van uitvalswegen richting België, Duitsland en Maastricht.

Begane grond
Hal/entree met trapopgang naar de 1ste verdieping, toegang naar de beneden slaap-/werk-/hobbykamer en ruime berging (met opstelling cv-installatie, meterkast en aansluiting witgoed).
Vanuit de berging heeft u toegang tot de tuin.
De berging is tevens via een separate entree te bereiken links naast de voordeur, ideaal voor een kinderwagen, (brom)fiets of motor.

1ste verdieping
Via de trapopgang komt u in de gang met een separaat toilet. Vanuit de gang bereikt u de ruime leefkeuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een riant balkon.

2de verdieping
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer.

Buitenruimte
Ruime betegelde achtertuin.

Parkeervoorziening
Voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden
– Energielabel E
– Deels voorzien van rolluiken
– Vernieuwde Intergas CV installatie en groepenkast
– De keuken is aan vervanging toe
– De woning verdient cosmetische aandacht
– De woning wordt leeg opgeleverd maar is altijd in gebruik geweest als beleggingspand. Als gevolg daarvan onderstaande “as-is, where is” clausule.

Hoe nu verder?
Bekijk de woningpresentatie met bijlagen op uw gemak. Zijn er verder nog vragen of onduidelijkheden? Stel ze, bij voorkeur telefonisch.
Vervolgens gaan wij aan de slag met het plannen van bezichtigingen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend

Terug naar het woning overzicht