Skip to main content

Jacques Lebel 6

By 22 juni 2023juli 21st, 2023aanbod te huur

6245 PD Eijsden

Status:
Verhuurd

995

Beschrijving woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden:

Goed gelegen in de moderne woonwijk Poelveld te Eijsden instapklare tussenwoning met berging, 3 slaapkamers, zolder en tuin op het zuiden. De uitvalswegen naar Eindhoven, Maastricht, Aken en Luik zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Begane grond
Hal met toilet voorzien van een fontein en keramisch closet, garderobe, meterkast en toegang tot de woonkamer.
Doorzon woonkamer van 8.10m x 3.70m met een eiken houten vloer en een separate berging.
Open keuken 2.60m x 2m met tegelvloer, tuindeur, en een aanbouwkeuken met onder meer veel kastruimte, een gaskookplaat, wasemkap, koelkast, vriezer en dubbele spoelbak.
Onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden van 10m x 5.50m welke van buitenaf te bereiken is en is voorzien van ruime berging met de aansluitingen voor wassen en drogen.

1ste verdieping
Overloop.
Geheel betegelde badkamer 2.60m x 2m met een bad meubel voorzien van dubbele wastafel, tweede toilet en een ligbad met douche garnituur.
3 Slaapkamers resp. 4.20m x 3.10m, 3.80m x 2.20m en 3.80m x 2.20m. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer.

2de verdieping
Ruime zolder ca. 30m2 bereikbaar middels de vlizotrap. Op de zolder is de HR Combi Ketel geïnstalleerd.

Buitenruimte
Onderhoudsvriendelijke tuin op zuid van 10m x 5.50m welke van buitenaf te bereiken is en is voorzien van ruime berging met de aansluitingen voor wassen en drogen.

Parkeervoorziening
Voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden
– Energielabel B;
– Voorzien van (deels elektrische) rolluiken.

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 995 excl. G/W/L.
Waarborgsom: € 1950.
Huurperiode: >2 jaar.
Huursubsidie is niet mogelijk.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul onderstaand formulier in.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een gezamenlijke bezichtigingsronde in. In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht

IK WIL REAGEREN OP DEZE WONING

    NAW gegevens

    Huidige adresgegevens


    Aanvullende gegevens

    Uitgebreide toelichting / motivatie