Skip to main content

Kapelweg 22

By 21 juni 2023juli 13th, 2023aanbod te huur

6466 AV Kerkrade

Status:
Verhuurd

1050

Beschrijving woning

Te huur aangeboden per 01.08.2023:

In de geliefde wijk Kaalheide ligt dit zeer ruime en energiezuinige (A label) appartement (+- 113m2 woonoppervlakte) in een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is recent van top tot teen gerenoveerd. Hierbij zijn kosten nog moeite gespaard en is gebruik gemaakt van een hoog afwerkingsniveau.

Écht instapklaar!

Het appartement is te bereiken middels een liftinstallatie en is gesitueerd op de 1e verdieping en is voorzien van een separate berging in de kelder en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.

De ligging is zeer goed, rustig en centraal, nabij basisschool, kerk, wandelgebied Gravenrode en dierentuin GaiaZoo. Het Carboonplein met al haar winkels bevindt zich in de nabije omgeving.

Souterrain
Eigen berging (5 m2).

Begane grond
Gezamenlijke entree en terrein met bellentableau en brievenbussen. Gemeenschappelijke hal met trappenhuis en lift-installatie. De op eigen terrein en achter een afsluitbare poort gelegen eigen parkeerplaats bevindt zich naast de gezamenlijke entree.

1ste verdieping
Overloop, entree appartement.
Hal (6,2m x 2,4m) met toegang tot:
meterkast;
Bergruimte 1 / kantoor (2m x 2,3m);
Separaat geheel betegeld toilet (1m x 1,4m);
Woonkamer/keuken (6,9m x 6,5m) met een prachtige keuken-installatie met eiland voorzien van diverse apparatuur (grote koelkast, grote vriezer, Quooker, combi magnetron, combi oven etc);
Slaapkamer 1 (2,6m x 4,2m);
Slaapkamer 2 (4,1m x 4,3m);
Badkamer (2,8m x 2,2m) met douche, bad meubel, toilet en witgoedopstelling;
Bergruimte 2 (2,6m x 3,4m) met de CV installatie, mechanische ventilatie en een 2de wasmachine aansluiting.

Buitenruimte
Geen.

Parkeervoorziening
Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein en voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden
– Energielabel A;
– Recent volledig gerenoveerd met een zeer luxe afwerking;
– Zie foto`s.

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 850 excl. G/W/L.
Service kosten: € 200
Waarborgsom: € 1700.
Huurperiode: >1jaar.
Huursubsidie is niet mogelijk.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul onderstaand formulier in.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een gezamenlijke bezichtigingsronde in. In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht

IK WIL REAGEREN OP DEZE WONING

    NAW gegevens

    Huidige adresgegevens


    Aanvullende gegevens

    Uitgebreide toelichting / motivatie