Skip to main content

Kasteellaan 99

By 28 mei 2019juli 28th, 2019aanbod te huur

6415 HP Heerlen

Status:
Verhuurd

710

Beschrijving woning

Beschrijving woning

LET OP! LEES ONDERSTAANDE TEKST VOLLEDIG.

Instapklare nette woning in Meezenbroek nabij winkels, scholen, vijver en MSP-allee. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en elektrische rolluiken.

Begane grond
Entree die toegang geeft tot de hal met plavuizen vloer. Via de hal bereikt men de trapopgang naar de 1e verdieping en de ruime woonkamer ( 6,5 x 4 ). De woonkamer is voorzien van een (geïsoleerde) plavuizenvloer en een elektrische sfeerhaard. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken in de aanbouw, eveneens met de zelfde plavuizenvloer. De keuken is 3 x 3 m groot een heeft een deur naar het overdekte terras. In de moderne wandopstelling vindt u een keramische kookplaat, RVS afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, koelkast en vrieslades.

Via een tussenportaal zijn het toilet en de badkamer bereikbaar. Het toilet is geheel betegeld en heeft een granieten plavuizen vloer. De badkamer is modern uitgevoerd met inloopdouche, wastafel, design radiator, elektrische ventilatie en inbouw spots.

1e Verdieping
Middels de overloop bereik je 2 grote slaapkamers ( 5  x 2,5 m en 3,7 x 3,2 m ) beide voorzien van een laminaat vloer. Op de overloop bevindt zich ook een muurkast met vaste ladder voor toegang tot de bergzolder.

Tuin
de omsloten achtertuin met overdekt terras met plavuizenvloer is geheel voorzien van sierbestrating. Direct aan de woning ligt de bijkeuken met CV combiketel en wasmachine aansluiting. Achter in de tuin liggen de poort en de garage, die achterom bereikbaar is via een gemeenschappelijke buurtweg.  De garage van 4,8 x 3,6 m is voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden
– volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en elektrische rolluiken;
– CV installatie recent voorzien van groot onderhoud;
– onderhoudsvriendelijke tuin met grote garage
– hoog afwerkingsniveau van badkamer en keuken

Huurprijs: € 710 euro excl. G/W/L.
Borgsom: € 1000.
Huursubsidie mogelijk.
Huisdieren zijn, in overleg, toegestaan.
Huurperiode minimaal 1 jaar.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/

Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Kasteellaan 99”.

Rond 25 juni verzamelen we alle reacties en bespreken deze met de eigenaar waarna we een selectie uitnodigen voor een gezamenlijke bezichtigingsronde. In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken mee te nemen naar de bezichtigingsronde. Denk hierbij aan kopie ID, inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Wil je deze stukken al eerder digitaal aanleveren? dat kan natuurlijk, geef dit even aan bij de toelichting van het woningzoekende formulier. Wij sturen hiervoor dan een apart e-mail bericht.

Terug naar het woning overzicht