Skip to main content

Kouvenderstraat 40 A

By 16 juni 2022juli 24th, 2022aanbod te huur

6431 HG Hoensbroek

Status:
Verhuurd

840

Beschrijving woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per 15.07.2022:

In hartje centrum Hoensbroek ligt deze ruime maisonnette op de eerste verdieping. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een balkon en parkeergelegenheden aan de achterzijde van het complet. Alle faciliteiten, voorzieningen en uitvalswegen zijn op steenworp afstand.

Souterrain
Trappenhuis en gangen naar individuele bergingen en achteruitgang naar parkeerplaats. De bijbehorende berging biedt voldoende opslagruimte.

Begane grond
Entree / hal, brievenbussen, bellentableau, trappartijen en gangen.

1ste verdieping
Entree / gang en garderobe nis, meterkast, muurkast voor provisie en voorraad. Toiletruimte met zwevend wandcloset. Trappenhuis naar de verdieping.
Ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval via grote raampartijen, voorzien van een laminaatvloer. Aan de voorzijde gesitueerde living/lounge met TV aansluiting. In het middendeel bevindt zich de eetkamer.
Aan de achterzijde gelegen open keuken waar geplaatst een inbouwkeuken met apparatuur, te weten 4-pits gasfornuis / afzuigkap / wasbak en koelkast voorzien van een Novilon vloer.

2de verdieping
Overloop met toegang tot de slaapvertrekken en badkamer. Aan de linker- en rechtervoorzijde gelegen slaapkamers.
Linksachter bevindt zich de badkamer welke is voorzien van een ligbad /douche / wastafel in badkamermeubel en tweede toilet. CV kast waar geplaatst de Bosch CV-Combiketel.
De derde slaapkamer, voorzien van een rolluik, is gesitueerd aan de rechter achterzijde van het appartement en biedt toegang tot het balkon, georiënteerd op het zuiden.

Buitenruimte
ruim balkon, georiënteerd op het zuiden.

Parkeervoorziening
Parkeergelegenheden aan de achterzijde van het complet en voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Bijzonderheden
– Energielabel C;

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 715 excl. G/W/L.
Service kosten: € 125
Waarborgsom: € 1400.
Huurperiode: >1jaar.
Huursubsidie is mogelijk.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/
Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Kouvenderstraat 40 A”.
Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie in de eerste week van juli een bezichtigingsronde in.
In de hierbij behorende uitnodigingen – welke eind juni verstuurd zullen worden – vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Wil je deze stukken al eerder digitaal aanleveren om jezelf beter te kunnen profileren?
Dat kan! Geef dit even aan bij de toelichting van het woningzoekende formulier. Wij sturen hiervoor vervolgens een apart e-mail bericht.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht