Skip to main content

Leenheerstraat 2

By 8 juli 2022augustus 19th, 2022aanbod te koop

6411 TS Heerlen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Beleggingsobject in het centrum van Heerlen.

Begane grond:
Entree, slaapkamer 1 (3m x 2m), meterkast en trap naar de 1ste verdieping.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot:
Separaat toilet
Badkamer met douche en vaste wastafel
Bergkast met CV installatie
Slaapkamer 2 (3m x 2m)
Slaapkamer 3 (4,1m x 2,1m)
Berging 2 (2m x 2m)
Woonkamer (4,5m x 3m) met open keuken voorzien van moderne keukeninstallatie met apparatuur: keramische kookplaat,
afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en diepvries.

Bijzonderheden
– overal nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– laminaatvloeren in gehele woning.
– combi CV eigendom (2009).
– +- 77m2 woonoppervlakte.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst: €8170,92 per jaar.

Vastgoedbeheer
Indien gewenst beheren wij dit object uiteraard graag voor u: https://huurwoningenparkstad.nl/vastgoedbeheer/

Interesse?
Bij interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht