Skip to main content

Lindenstraat 5b

By 27 oktober 2022december 1st, 2022aanbod te huur

6325 PA Berg en Terblijt

Status:
Verhuurd

575

Beschrijving woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention !
Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per 1.12.2022:

Knusse begane grond woning met een grote tuin en eigen parkeerplaats in het zeer geliefde Berg en Terblijt. Een klein en rustig kerkdorp met Maastricht, Valkenburg a/d Geul en de A79 op een steenworp afstand.

Begane grond
Entree/hal (2,6m x 2,9m) welke toegang geeft tot de badkamer (1,2m x 1m), keuken (3,4m x 3,2m) en tuin (10m x 6m). Vanuit de keuken, welke o.a. is voorzien van een oven, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser, is de slaapkamer (3,5m x 3,4m) met badkamermeubel en de woonkamer (4,4m x 4,6m) te bereiken evenals het separate toilet (2,2m x 1m).

Buitenruimte
Onderhoudsvriendelijke omsloten tuin (10m x 6m).

Parkeervoorziening
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 575 excl. G/W/L.
Service Kosten (waaronder G/W/L): € 200.
Waarborgsom: € 1000.
Huurperiode: >1jaar.
Huursubsidie is mogelijk.
Energielabel G.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/
Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Lindenstraat 5b”.
Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een bezichtigingsronde in.
In de hierbij behorende uitnodigingen vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht