Skip to main content

Neerhem 85, 85A t/m 85E

By 7 augustus 2022december 6th, 2022aanbod te koop

6301 CG Valkenburg a/d Geul

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Bent u op zoek naar een goede staat van onderhoud, risicospreiding en veel onderliggende waarde op een zeer geliefde locatie? Dan is dit wat u zoekt!

Een beleggingsobject in hartje centrum Valkenburg a/d Geul met 6 zelfstandige wooneenheden welk ieder beschikken over een eigen huisnummer, woonkamer/keuken , slaapkamer, badkamer met toilet en eigen buitenruimte. De staat van het object is goed te noemen. In 1977 is het object vanaf de grond opnieuw opgebouwd.

Het object is gelegen op steenworp afstand van het centrum van Valkenburg a/d Geul. Hierdoor zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkt Jan Linders en Albert Heijn, Hema en Kruidvat op loopafstand. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen.

Algemene gegevens
Bouwperiode: oorspronkelijk bouwjaar 1929. Volledig nieuw gebouwd in 1977.
Perceeloppervlakte: 151m2
Kadastrale aanduiding Oud-Valkenburg A 923
Verhuurbaar vloeroppervlakte: +- 222m2 (6x +- 37m2)
Het object is traditioneel gebouwd met beton- en steenconstructie, gemetselde gevels, deels zadeldak met pannen bedekking en deels plat dak met bitumineuze bedekking. Betonnen vloeren, hardhouten kozijnen met HR++ glas (op 2 na in de algemene ruimtes).
De CV ketel is op dit moment voorzien van een Hesi huurcontract. Van dit contract is de minimale contractduur verlopen, opzegging hiervan behoort dus tot de mogelijkheden.
Alle 6 de wooneenheden zijn qua indeling en afwerking vrijwel identiek. Zie de bijgevoegde foto`s en tekeningen. De foto`s van de appartementen beginnen bij 85, dan 85a, 85b enz.
nummer 85 beschikt niet over een (eigen) buitenruimte, alle andere wooneenheden hebben een eigen balkon en nummer 85a (begane grond achterkant) beschikt over een tuin.
Het object is beschikbaar per direct.

Indeling
Souterrain
Algemene Berging en wasruimte. Aparte CV ruimte.

Begane grond
Separate fietsen/scootereberging.
Entree met gemeenschappelijke hal. Meterkast. Toegang trappenhuis en toegang tot de begane grond woningen.
Appartement 1(85) en 2(85a).

Eerste verdieping
Trappenhuis met gemeenschappelijke hal met toegang tot appartement 3(85b) en 4(85c).

Tweede verdieping
Trappenhuis met gemeenschappelijke hal met toegang tot appartement 3(85d) en 4(85e).

Financiële gegevens
Totale bruto huuropbrengst: €43.352 per jaar.
Totale netto huuropbrengst: €36.372 per jaar (minus G/W/L).

Neerhem 85 ingangsdatum 01.10.2017. onbepaalde tijd.
Neerhem 85a ingangsdatum 01.06.2016. onbepaalde tijd.
Neerhem 85b ingangsdatum 01.11.2020. bepaalde tijd 24 maanden. Woning komt per 1.8 leeg en wordt op dit moment door ons te huur aangeboden.
Neerhem 85c ingangsdatum 01.07.2017. onbepaalde tijd.
Neerhem 85d ingangsdatum 01.09.2020. onbepaalde tijd.
Neerhem 85e ingangsdatum 08.02.2019. onbepaalde tijd.

Prijs €600.000.

Interesse?
Indien interesse vragen wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen waarna wij aanvullende stukken per e-mail toe sturen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht