Skip to main content

Niersprinkstraat 81 en 81a

By 28 april 2022mei 23rd, 2022aanbod te koop

6461 AR Kerkrade

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Beleggingsobject in hartje centrum Kerkrade met 2 – tevens kadastraal – gesplitste zelfstandige wooneenheden met ieder hun eigen nuts voorzieningen.

Niersprinkstraat 81 (begane grond)
Te bereiken via de gezamenlijke entree, gang met marmeren vloer en bordestrap naar verdiepingen.

begane grond
Royale woonkamer (7.50m x 3.95m).
Keuken ( 4.45m x 3.40m) voorzien van aanbouwkeuken met inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer (8.50m x 3.95m).
Ruime badkamer (3.40m x 2.50m) met ligbad, douche, vaste wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer toegang naar de diepe tuin.

Niersprinkstraat 81a (1ste en 2e verdieping)
Te bereiken via de gezamenlijke entree, gang met marmeren vloer en bordestrap naar verdiepingen.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer, keuken en badkamer. Ook is vanuit hier toegang tot het dakterras.
– Woonkamer (7,45m x 4,00m) met houten vloer.
– Gesloten keuken (4,05m x 3,45m).
– Dakterras toegankelijk vanuit de keuken.
– De geheel betegelde badkamer (3,00m x 1,80m) beschikt over een bad- / douchecombinatie, vaste wastafel en zwevend toilet met inbouw reservoir.

2e verdieping
Middels het trappenhuis met authentieke glas- en loodramen is de tweede verdieping te bereiken alwaar de twee slaapkamers gesitueerd zijn. De slaapkamers (7,45m x 2,50m en 5,10m x 3,24m) zijn voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden
– Beide woningen hebben een eigen buitenruimte;
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Beide woningen zijn voorzien van een eigen CV.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst: €20.772 per jaar.
Niersprinkstraat 81 huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met ingangsdatum 2018 .
€ 802 kale huur per maand.
Niersprinkstraat 81a huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met ingangsdatum 2021.
€ 929 euro kale huur per maand.

Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht