Skip to main content

Olof Palmestraat 5

By 8 september 2023januari 3rd, 2024aanbod te huur

6431 WD Hoensbroek

Status:
Verhuurd

1000

Beschrijving woning

LET OP! DE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS OVERWELDIGEND. REAGEREN IS ALS GEVOLG HIERVAN VANAF 16.11.2023 NIET MEER MOGELIJK. OP DIT MOMENT VERWERKEN WIJ DE REACTIES WELKE TOT NU TOE ZIJN BINNEN GEKOMEN WAARNA WIJ EEN SELECTIE UITNODIGEN VOOR EEN PERSOONLIJKE BEZICHTIGING. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden:

Soms krijgen wij een woning beschikbaar welke wij volmondig als “bijzonder” durven te betitelen;

Aan de Olof Palmestraat 5 te Hoensbroek ligt dit geschakeld woonhuis met aanbouw, 3 slaapkamers en inpandige garage.

Wat een afwerkingsniveau. De foto`s spreken voor zich, koffers inpakken en verhuizen!

Energielabel C.

Begane grond
Entree. Middels de ruime hal met meterkast en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje komt u in de woonkamer. De woonkamer (37 m²) is voorzien van een moderne gashaard en veel lichtinval door middel van grote raampartijen. In de aanbouw is de moderne keuken gerealiseerd. De keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting met de navolgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vrieskast en oven. Eveneens is vanuit de keuken de bijkeuken te bereiken alwaar de wasmachine aansluiting zich bevindt. Vanuit een tussenportaal is de inpandige garage te bereiken. De garage met sectionaal poort is groot ca. 22 m². De gehele begane grond is voorzien van een fraaie plavuizenvloer. Vanuit de keuken heeft u middels een schuifpui toegang tot de tuin. De tuin is uitgerust met een overdekt terras met zonwerende lichtkoepel en een tuinhuis. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op het noordoosten.

1ste verdieping
Middels de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, separate Cv-ruimte en badkamer.De slaapkamers zijn respectievelijk groot: 6 m², 14 m² en 11 m². De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer (5 m²) is voorzien van een ligbad, vaste wastafel met badmeubel en een zwevend toilet.

Buitenruimte
De tuin is uitgerust met een overdekt terras met zonwerende lichtkoepel en een tuinhuis. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op het noordoosten.

Parkeervoorziening
Eigen oprit en garage en voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden
– De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken
– De begane grond is voorzien van vloerisolatie
– De woning is voorzien van dakisolatie
– Hoog afwerkingsniveau
– Een zeer geliefde en rustige buurt

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 1000 excl. G/W/L.
Waarborgsom: € 2000.
Huurperiode: >1 jaar.
Huursubsidie is niet mogelijk.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul onderstaand formulier in.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een gezamenlijke bezichtigingsronde in. In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht

IK WIL REAGEREN OP DEZE WONING

    NAW gegevens

    Huidige adresgegevens


    Aanvullende gegevens

    Uitgebreide toelichting / motivatie