Skip to main content

Palenbergerweg 4, 4a, 6, 8 en 8A

By 1 februari 2023september 19th, 2023aanbod te koop

6374 LS Landgraaf

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Een échte spreekwoordelijke spelt in een hooiberg!

Zorgeloos beleggen in de ruimste zin van het woord:

√ Veel onderliggende waarde op een prachtige locatie in het rustieke dorpje Rimburg in Zuid-Limburg
√ 5 woningen/huisnummers;
√ Een zeer goede technische staat met een hoog afwerkingsniveau;
√ Zonnepanelen, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, warmtepompen etc.;
√ 5 jaar (terug)huurgarantie (€ 42.000 netto huur per jaar) en veel upside potentie v.w.b. huurstroom na deze periode.

Het object is te vinden in het rustieke dorpje Rimburg in Zuid-Limburg op nog geen kilometer van de Duitse grens. Het dorp, in de volksmond ook wel Brokkelze genaamd, ligt in een heerlijke fiets- en wandelomgeving, waar voor jong en oud genoeg te beleven valt. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen.

Algemene gegevens
Locaties: Palenbergerweg 4, 4a, 6, 8 en 8A, 6374LS Landgraaf.
Kadastrale aanduiding: Ubach over Worms G 894.
Bouwperiode: oorspronkelijk bouwjaar 1930. Vrijwel volledig gerenoveerd in de afgelopen jaren.
Perceeloppervlakte: 320m2.

Er is sprake van traditionele bouw: gemetselde gevels, beton- en houtenvloerdelen, vaste (gemetselde) scheidingswanden, kozijnen van kunststof (dubbel glas), pannendak met dakkapellen en een platdakconstructie v.v. bitumineuze afwerklaag.

De grondige renovatie welke de afgelopen jaren is uitgevoerd is bijzonder te noemen. Denk aan zaken zoals Bingoelec schakelmateriaal, Bruynzeel keuken en Elephant PVC vloeren, nieuwe meterkasten etc. Daarnaast zijn er gelet op een stukje verduurzaming 6 airco`s geplaatst (Mitsubishi heavy Industry met warmtepompen (4x) en is het (plat)dak geïsoleerd en voorzien van nieuw dakleer. De airco`s, keukens en keukenapparatuur zijn voorzien van respectievelijk 4,6 of 8 jaar garantie. Alle 3 de meterkasten worden binnenkort vernieuwd.

Indeling
Begane grond, woning 1
omvat circa 180m2 GBO
Entree, royale woonkamer, semi open keuken v.v. luxe apparatuur, toilet, moderne badkamer v.v. ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e (zwevend) toilet, drie slaapkamers, tuinpartij v.v. BBQ-faciliteit, groen, verharding en buiten openhaard. Verder hoort een opslagruimte (beperkte hoogte) in het souterrain (naar schatting circa 100 m2) tot deze eenheid.

De overige eenheden zijn bereikbaar middels een gangpartij op begane grond, gekoppeld aan een trappartij.

Eerste verdieping, woning 2
Omvat circa 70m2 GBO
Open ruimte v.v. een keuken, CV-ruimte, woonkamer, badkamer v.v. inloopdouche en toilet, alsmede één slaapkamer. Daarnaast wordt er op dit moment een groot buitenterras (60m2) met balustrade gerealiseerd.

Eerste verdieping, woning 3
Omvat circa 70m2 GBO
Entree, gang, open ruimte v.v. een keuken, woonkamer, badkamer v.v. inloopdouche / toilet / CV, alsmede één slaapkamer.

Tevens bevindt zich hier een praktijkruimte ter grootte van circa 20 m2.

Tweede verdieping, woning 4 en 5
Op de 2de verdieping worden op dit moment 2 nieuwe hoogwaardig afgewerkte zelfstandige wooneenheden gecreëerd.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst: €42.000 per jaar.
Het object is op dit moment voorzien van een Securitas alarm- en brandmeldinstallatie met PAC doormelding (huur) € 49,03 p.m. en 3 x Cv’s (huur Hesi) € 113 p.m. in totaal.

De huidige eigenaar – tevens een van de bewoners – wil het object in zijn geheel (terug)huren (ROZ model) voor 5 jaar.

Prijs € 499.500.

Aanvullende documenten
Per e-mail zijn aanvullende stukken op te vragen, onder andere:

Meer foto`s, tekeningen en een video impressie;
De aanslag BSGW met WOZ waardes;
De energielabels;
De Kadastrale kaart;
De jaarrekening energie;
De eigendomsinformatie;
Facturen;
Overzicht Securitas.

Hoe nu verder?
Bekijk de woningpresentatie met bijlagen op uw gemak. Zijn er verder nog vragen of onduidelijkheden? Stel ze, bij voorkeur telefonisch.
Vervolgens gaan wij aan de slag met het plannen van bezichtigingen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurders te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht