Skip to main content

Putstraat 47, 47 a T/M h

By 30 april 2022juli 6th, 2022aanbod te koop

6131 HJ Sittard

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Beleggingsobject in hartje centrum Sittard met 9 zelfstandige wooneenheden welk ieder beschikken over een eigen huisnummer, woonkamer/slaapkamer(s) , keuken, badkamer en toilet.

Het object is gelegen op steenworp afstand van de markt en het stadscentrum van Sittard. Hierdoor zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkt Albert Heijn, Hema en Kruidvat op loopafstand evenals het treinstation. Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de N276 (Brunssum, Sittard-Geleen en Echt-Susteren). De op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) ligt op ca 8km. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen.

Algemene gegevens
Bouwjaar : Oorsprong omstreeks 1850.
Constructie : Betonconstructie.
Gevels : Natuurstenen gevels, glazen puien en metselwerk gevels met steen.
Interne scheidingen : Middels bouwkundige muren en systeemwanden.
Dakconstructie en -dekking : Platdakconstructie met bitumineuze dakbedekking.
Vloeren : Houten vloeren.
Kozijnen en glas : Houten kozijnen met dubbele beglazing.

Volgens opgave van de gemeente Sittard-Geleen is van toepassing het bestemmingsplan “Centrum Sittard” Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming “Wonen” met bouwaanduiding “specifieke bouwaanduiding – gemeentelijk monument” met monument nummer GM201 . Alle 9 zelfstandige wooneenheden zijn ook als zodanig bekend bij de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en ieder voorzien van de juiste functie en gebruiksdoel.

Indeling
Studio 1 (begane grond) – nr. 47 Ca 43 m² met gezamenlijke buitenruimte
Studio 2 (verdieping 1) – nr. 47A Ca 27 m² met gezamenlijke buitenruimte
Studio 3 (verdieping 1) – nr. 47B Ca 25 m² met gezamenlijke buitenruimte
Studio 4 (verdieping 1) – nr. 47C Ca 27 m² met gezamenlijke buitenruimte
Studio 5 (verdieping 2) – nr. 47D Ca 27 m² met gezamenlijke buitenruimte
Studio 6 (verdieping 2) – nr. 47E Ca 24 m² met gezamenlijke buitenruimte
Studio 7 (verdieping 2) – nr. 47F Ca 27 m² met gezamenlijke buitenruimte
Appartement (begane grond) – nr. 47G Ca 55 m² met eigen buitenruimte
Appartement 2 (begane grond) – nr. 47H Ca 57 m² met eigen buitenruimte
Totaal Ca 309 m²

Verdere bijzonderheden
– Alle 9 wooneenheden zijn voorzien van eigen keuken, wc en badkamer, kabelaansluiting en bel met intercom systeem.
– Er is één (hoofd)aansluiting voor GWL. Iedere wooneenheid beschikt over een eigen meterkast met (tussen)meter.
– Het object wordt verwarmd middels een traditionele gas CV installatie met radiatoren. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
– Brandblusvoorzieningen, rookmelders en voldoende nooduitgang(en) zijn aanwezig.
– Algemene wasruimte op de begane grond.
– Dakterras voor algemeen gebruik.
– Algemene (brom)fietsen stalling op de begane grond.

Financiële gegevens
Totale bruto huuropbrengst: €77.510 per jaar.
Totale netto huuropbrengst: €59.810 per jaar (minus o.a. G/W/L ).

Alle eenheden zijn op dit moment verhuurd aan één partij middels een onbepaalde tijd huurovereenkomst op basis van kale huur.

Conditie
Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. Zie foto`s.

Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht