Skip to main content

Putstraat 62, 62a, 62b en 62c

By 7 juli 2022juli 29th, 2022aanbod te koop

6131 HN Sittard

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Een werkelijk prachtig beleggingsobject in hartje centrum Sittard met 4 zelfstandige wooneenheden welk ieder beschikken over een eigen huisnummer, woonkamer/slaapkamer(s) , keuken, badkamer en toilet. De staat van het object is voortreffelijk te noemen, het geheel is in de afgelopen jaren – met gebruik van hoogwaardig materialen en met oog voor detail – geheel gerenoveerd.

Bent u opzoek naar écht zorgeloos beleggen in verhuurd vastgoed? Dan is dit wat u zoekt! De uitgebreide foto reportage spreekt voor zich.

Het object is gelegen op steenworp afstand van de markt en het stadscentrum van Sittard. Hierdoor zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkt Albert Heijn, Hema en Kruidvat op loopafstand evenals het treinstation. Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de N276 (Brunssum, Sittard-Geleen en Echt-Susteren). De op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) ligt op ca 8km. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen.

Algemene gegevens
Bouwperiode: 1870
Perceeloppervlakte: 120m2
Verhuurbaar vloeroppervlakte: +- 185m2
De huidige eigenaar heeft het pand de afgelopen jaren degelijk gerenoveerd:
Binnenmuren cellenbeton 10 cm en metal stud met dubbele gipsplaten.
Hoofd dak 7 cm platen met isolatie.
Plat dak aanbouw begane grond is van buitenzijde geïsoleerd.
Meterkast, thans met 4 groepenkasten en tussenmeters.
Nieuwe CV + boiler, radiatoren en leidingwerk.
In de achtergevel zijn nieuwe houten kozijnen met HR ++ glas geplaatst en in de voorgevel (monument) zijn de kozijnen gerestaureerd en voorzien van HR + beglazing.
Brandvertragende toegangsdeuren, extra geluidswerend.
Riool en leidingen met lood geïsoleerd i.v.m. geluidsoverlast.
Houten verdiepingsvloeren.
Voorbereiding voor airco en zonnepanelen is aanwezig.
Uiteraard is de benodigde omgevingsvergunning destijds verleend voor het realiseren van 4 zelfstandige wooneenheden en zijn de benodigde adresgegevens opgenomen in de BAG. Alle officiële documenten in deze zijn voorhanden en ter inzage.

Indeling
Begane grond
Entree met grote gemeenschappelijke hal ca. 13m² voor fietsen en containers. Meterkast. Toegang trappenhuis en toegang tot de begane grond woning.
Appartement 1 (Putstraat 62). Dit appartement is +- 65 m² groot en beschikt over een eigen berging, kelder (ca. 19m²) en een stadstuintje. Het appartement is perfect en modern afgewerkt met behoud van alle karakteristieke elementen. Energielabel C.

Eerste verdieping
Appartement 2 (Putstraat 62A) ca. 40 m²
Het appartement is perfect en modern afgewerkt met behoud van alle karakteristieke elementen. Energielabel E.

Tweede verdieping
Appartement 3 (Putstraat 62B) ca. 40 m²
Perfect afgewerkte en modern appartement gecreëerd met behoud van karakteristieke elementen. Geheel voorzien van een pvc vloer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Te midden bevindt zich de keukenopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, afzuigkap en 4 pits keramische kookplaat. Aan de achterzijde is de slaapkamer met een moderne luxe badkamer ensuite. De badkamer is grotendeels betegeld, voorzien van een inloopdouche, een wastafel in meubel, een hangend toilet en mechanische ventilatie. Naast de badkamer is een nis gecreëerd met een wasmachineaansluiting. Energielabel D.

Derde verdieping
Appartement/studio 4 (Putstraat 62C) ca. 30 m²
Onder de nok met een hoogte van maar liefst 3.89 m. bevindt zich de vierde woning. De studio is gecreëerd met behoud van karakteristieke elementen. De gehele studio is voorzien van een pvc vloer. Het betreft een sfeervolle open ruimte met woonkamer, keuken, slaapgedeelte en badkamer ensuite. Zowel de open ruimte als de badkamer zijn ieder voorzien van een groot Velux dakraam. De badkamer is voorzien van een brede wastafel, hangend toilet, hoekdouche en wasmachine opstelplaats. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een oven, 4 pits keramische kookplaat, rvs afzuigkap en koelkast. Energielabel C.

Financiële gegevens
Totale bruto huuropbrengst: €43.450,32 per jaar.
Totale netto huuropbrengst: €36.250,32 per jaar (minus G/W/L).

Alle eenheden zijn op dit moment verhuurd middels bepaalde en onbepaalde tijd huurovereenkomsten op basis van kale huur met een voorschot voor GWL waarop een eventuele verrekening plaatsvindt. De huren zijn conform het puntensysteem.

Interesse?
Indien interesse vragen wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen waarna wij aanvullende stukken per e-mail toe sturen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht