Skip to main content

Reinert 15

By 9 oktober 2020november 26th, 2020aanbod te koop

6351 HK Bocholtz

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Starters en beleggers opgelet!

Aan de rand van Bocholtz, aan weerszijden grenzend aan een natuurgebied, ligt deze karakteristieke met zorg én smaak gerenoveerde tussenwoning met garage. De woning is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd (o.a. nieuwe keuken, badkamer, kunststof kozijnen, vloeren, plafonds, stucwerk, dak met unidek isolatie). Daarbij zijn de originele authentieke elementen zoals veldbrandsteen, houten balken en de wijnkelder met smaak in standgehouden. De woning is dan ook meer dan instapklaar.

Kelder
Betegelde en “droge” provisiekelder (14m2).

Begane grond
gang welke toegang verschaft tot het eenvoudig toilet en de woonkamer/keuken (32m2). Vanuit de woonkamer bereikt u zowel de 1ste verdieping als ook de provisiekelder.

1ste verdieping
Overloop welke toegang verschaft tot de 2 slaapkamers ( 14m2 en 7m2) en de badkamer. Vanuit de kleine slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken.

Zolder
Bergzolder waar zich ook de CV installatie bevindt.

Garage
De via recht van overpad te bereiken garage verkeerd in een matige staat van onderhoud (dak & poort).

De ligging van de woning is goed te noemen: een verkeersarme straat, gelegen in de direct nabijheid (3 minuten lopen) van de basisschool en de supermarkt.

Soort pand : Woning – Tussenwoning
Bouwjaar : 1911
Perceel oppervlakte : 71 m²
Woonoppervlakte : 76 m²
Inhoud : 285 m³
Woonkamer oppervlakte : 32 m²
Aantal kamers : 2
Aantal slaapkamers : 2
Aantal garages : 1
Keuken : Open keuken
Keukeninrichting : Ingericht met inbouwapparatuur
Sanitair : toilet 2x, douche met douchewand, wastafel op badkamer
Verwarming : CV-ketel, Gas HR cv-ketel, combi, huur Hesi
Isolatie : Dakisolatie unidek
Dakconstructie : Samengesteld dak houten constructie met betonpannen
C.A.I. aansluiting : Ja
Onderhoud buiten : Goed
Onderhoud binnen : Goed
Aanvaarding : In overleg, indien gewenst nog mogelijk in 2020.

De vraagprijs is een bieden vanaf prijs. Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen waarna wij u zullen uitnodigen voor een bezichtigingsronde.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend.
Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht