Skip to main content

Schaesbergerweg 55, 55a en 55b

By 16 mei 2022juni 1st, 2022aanbod te koop

6415 AC Heerlen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Volledig verhuurd beleggingsobject bestaande uit twee zelfstandige appartementen en vier kamers. Het geheel is keurig onderhouden en courant van opzet.

Het object is gesitueerd aan de Schaesbergerweg in Heerlen op slechts steenworp afstand van het centrum van Heerlen. Buiten de goede bereikbaarheid per auto is het object ook zeer uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushaltes bevinden zich in de directe nabijheid van het object, verder is NS Station de Kissel slechts één straat verwijdert.

Financiële gegevens
Totale netto huuropbrengst per jaar: €28.123 per jaar.

Kamer 1 (huisnummer 55), netto huur € 265,63 , bruto huur € 415,63.
Kamer 2 (huisnummer 55), netto huur € 265,63, bruto huur € 415,63.
Kamer 3 en 4 (huisnummer 55), op dit moment verhuurd aan 1 persoon, netto huur € 608,68, bruto huur € 808,68.
Appartement 1 (huisnummer 55a) netto huur € 595, bruto huur € 795,00.
Appartement 2 (huisnummer 55b) netto huur € 608,68, bruto huur € 808,68.

Verschil bruto/netto huur: o.a. afvalstoffenheffing, rioolheffing, energieverbruik en vastrecht nutsvoorzieningen, onroerende zaakbelasting, kosten brandbeveiliging, huur boiler/geiser, aansluitingen Ziggo.

Bieden vanaf prijs € 385.000

Indeling object
Gang/trappenhuis met toegang tot twee kamers op de begane grond. Gemeenschappelijke keuken en sanitaire voorzieningen. Vanuit de tuin is de stookruimte en wasruimte bereikbaar. Eerste verdieping omvat appartement 1, voorzien van eigen keuken en sanitair. Verder bevinden zich hier nogmaals 2 kamers, één ingericht als woonkamer met open keuken, één als slaapkamer (zelfde huurder). Sanitaire voorzieningen voor deze twee kamers bevinden zich op de overloop, direct aangrenzend. De tweede etage omvat nogmaals een zelfstandig traditioneel ingedeeld appartement.
Begane grond Woonruimte circa 56 m²
Begane grond Berg-/wasruimte circa 9 m²
Eerste verdieping Woonruimte circa 65 m²
Tweede verdieping Woonruimte circa 35 m²
Totaal circa 165 m²
Zie de bijgevoegde plattegrond voor een duidelijk overzicht.

Het object beschikt over één aansluiting voor wat betreft G/W/L zonder tussenmeters.

Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘MSP’, vastgesteld op 25 oktober 2017. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Wonen’. De kamerverhuur vergunning is vanzelfsprekend aanwezig.

Conditie
Het object verkeert in een nette staat van onderhoudt.

Interesse?
Indien interesse vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht