Skip to main content

Unescostraat 38

By 22 oktober 2023november 9th, 2023aanbod te koop

6414 NX Heerlen

Status:
Verkocht

000.000

Beschrijving woning

Te koop aangeboden per direct:

Volledig gerenoveerd instapklaar 2-slaapkamer appartement met balkon, gemeenschappelijke tuin, privé berging en privé garage.
Zowel het appartement als ook het kleinschalige complex “Heiderpark” verdienen een stukje extra toelichting. De staat van beide is bijzonder te noemen. Het complex wordt grotendeels bewoond door senioren welke het appartement in eigendom hebben.

Bent u opzoek naar een eigen woning op een rustige plek met alle voorzieningen op loopafstand of een belegging waar u, en uw kinderen, zorgeloos mee vooruit kunnen? Dan is dit wat u zoekt!

Begane grond

Centrale entree met lift, video intercom-systeem, brievenbussenplateau en trappenhuis.
middels de centrale entree is teven de privé-berging en het afgesloten parkeerterrein met elektrische poort te bereiken.

4de verdieping

In de galerij is de meterkast gesitueerd v.v. dag-/nachttarief (slimme meters), watermeter en een recent vernieuwde groepenkast.
De entree van het appartement biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, separaat toilet en de woonkamer/keuken.
De open keuken met bergkast (tevens standplaats Cv-installatie) is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. afzuiging, kookplaat, oven en koelkast.
Daglicht-rijke woonkamer met directe toegang tot het voorgelegen balkon welke uitkijkt over het voorgelegen groenplantsoen.

Buitenruimte

Zonnig balkon aan de voorkant van het complex. Aan de achterkant bevindt zich een grote sfeervol ingerichte gezamenlijke tuin.

Parkeervoorziening

Het appartement is voorzien van een eigen grote garage op afgesloten terrein voorzien van een elektrische toegangspoort. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden

– Het complex én het appartement kennen een meer dan keurig onderhoudsniveau.
– Het appartement is recent voorzien van nieuwe vloeren, plinten, kit- en schilderwerk en voorzien van een (deels) nieuwe keuken en badkamer.
– Dit appartement beschikt, in tegenstelling tot de bijgevoegde foto met plattegrond en afmetingen, over een separaat toilet en een separate badkamer met ligbad.
– Geheel voorzien van dubbele beglazing.
– Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.
– Liftinstallatie.
– Gemeenschappelijke (binnen)tuin.
– Energielabel B.
– VvE bijdrage € 117.

Het appartement en de garage zijn op dit moment verhuurd middels een onbepaalde tijd huurovereenkomst. Huurstroom € 831.
Bij interesse is er nog 1 gelijkwaardig appartement te koop (in onverhuurde staat) met een eigen parkeerplaats i.p.v. garage. Koopprijs van dit appartement is € 145.000.

Hoe nu verder?

Bekijk de woningpresentatie met bijlagen op uw gemak. Zijn er verder nog vragen of onduidelijkheden? Stel ze, bij voorkeur telefonisch.
Vervolgens gaan wij aan de slag met het plannen van bezichtigingen.

Oplevering

Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend

Terug naar het woning overzicht