Skip to main content

Utrechtstraat 5

By 16 juni 2022juli 24th, 2022aanbod te huur

6415 CA Heerlen

Status:
Verhuurd

760

Beschrijving woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, en bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per 15.07.2022:

In de geliefde wijk Schaesbergerveld gelegen aan een autoluwe straat ligt deze tussenwoning met 3 slaapkamers. Het station Heerlen ‘De Kissel’ en het winkelcentrum zijn binnen 500 meter afstand van de woning. De snelweg A76 en het ziekenhuis zijn binnen 5 minuten rijden van de woning. Basisschool De Droomboom ligt op 400m en het vervolgonderwijs is op loopafstand te bereiken net als een voetbalveld en kinderspeelplaats.

Souterrain
De kelder (8,65m x 4,25m is via de woonkamer en via de achtertuin te bereiken. Bereikbaar en voorzien van wasmachine/droger aansluiting.

Begane grond
Ontvangsthal met toilet, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer (4,5m x 4,25 m). Vanuit de woonkamer is de open keuken (3,2m x 2,15m) bereikbaar. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met gaskookplaat, oven en afzuigkap.

1ste verdieping
Overloop met toegang tot de slaapkamers en badkamer;
slaapkamer 1 (3,3m x 2,80m)
Slaapkamer 2 (4m x 1,9m)
Slaapkamer 4 (4m x 2,25m)
Badkamer (1,7m x 1,4m)

2de verdieping
Middels een vlizotrap is de (berg)zolder te bereiken (6,45m x 4,20m).

Buitenruimte
De zonnige achtertuin is geheel bestraat. Via de vaste betonnen trap is de kelder te bereiken. Via een brandgang achter de tuinen is het mogelijk om de tuin via achterom te bereiken.

Parkeervoorziening
Voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Bijzonderheden
– De woning is in zijn geheel voorzien van nieuw schilderwerk en laminaat vloeren;
– Voor ingangsdatum huurovereenkomst worden er aan de voorkant nieuwe kunststof kozijnen en een nieuwe voordeur geplaatst;
– Energielabel E (met de huidige oude kozijnen).

Financiële gegevens en voorwaarden
Huurprijs: € 760 excl. G/W/L.
Service kosten: € 30.
Waarborgsom: € 1500.
Huurperiode: >1jaar.
Huursubsidie is mogelijk.
Huisdieren zijn enkel in overleg toegestaan.

Interesse?
Vul het woningzoekende formulier op onze website in via https://huurwoningenparkstad.nl/woning-zoeken/
Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Utrechtstraat 5”.
Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie in de eerste week van juli een bezichtigingsronde in.
In de hierbij behorende uitnodigingen – welke eind juni verstuurd zullen worden – vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Wil je deze stukken al eerder digitaal aanleveren om jezelf beter te kunnen profileren?
Dat kan! Geef dit even aan bij de toelichting van het woningzoekende formulier. Wij sturen hiervoor vervolgens een apart e-mail bericht.

Deze informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Indien er toch onverhoopt in een woningpresentatie, plattegrond, documentatie en/of website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals men deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd of verkocht. Aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het woning overzicht